Over ons

CreditDefence behartigt graag uw belangen voor de betaling van uw facturen.

 

CreditDefence verricht haar diensten met het motto; "Uw tijd is geld en geld is duur". De tijd die u bezig bent om binnen redelijke termijn uw facturen te incasseren bij uw debiteuren is ten opzichte van uw bedrijfsactiviteiten eigenlijk verloren tijd.

 

CreditDefence verleent diensten aan ondernemers die hun producten en/of diensten hebben geleverd aan klanten en die (dreigen) in gebreke (te)blijven om te betalen. CreditDefence huldigt, zoals u, het standpunt dat rekeningen dienen te worden betaald als de levering van dienst en/of product correct is geweest.

 

De ervaring leert echter dat het betalingsgedrag aan verandering onderhevig is en dat het verschijnsel toeneemt om facturen later te betalen dan de gestelde betalingstermijn.

CreditDefence biedt u diensten aan om de betaling van uw facturen te bevorderen waarbij uw commerciƫle belangen en de waarde van bestaande zakelijke relaties belangrijke uitgangspunten zijn waarbij wordt gewerkt met discretie en inachtneming van wat in het sociaal maatschappelijk verkeer fatsoenlijk is.

 

Indien u bent geĆÆnteresseerd nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen zodat wij nadere invulling kunnen geven aan uw wensen.

Telefoon

+31 (0)6 39 46 61 31

webdesign: Boomerang Creations