Insolventie

 

Heeft u afgeschreven vorderingen?

 

In het bedrijfsleven worden bedragen afgeschreven die als oninbaar zijn betiteld en waarbij van verdere actie wordt afgezien. Het afschrijven kost u dus geld, waarop u recht heeft.

 

Wij maken werk van het alsnog uitwinnen van uw afgeschreven vorderingen.

 

Wij maken een analyse van uw debiteurenportefeuille en adviseren u over de haalbaarheid van de nog te incasseren vorderingen.

Wij voeren de werkzaamheden uit op basis van "No Cure No Pay".

 

U betaalt ons dus geen provisie als de vorderingen onbetaald blijven.

 

Wij benaderen de debiteuren regelmatig en consequent per brief of telefonisch. Indien het gewenst of noodzakelijk is, gaan wij op bezoek bij hen. In alle redelijkheid wordt er gezocht naar een wijze om de gehele of gedeeltelijke betaling te realiseren.

Dit is voor u de ultieme gelegenheid om alsnog uw oude vorderingen te incasseren tegen een redelijk tarief, welke wij aan de hand van de analyse, met u afspreken.

 

Inzake faillissementen hebben de curatoren en pandhouders handen vol werk aan de goede afwikkeling daarvan. Om te bevorderen dat de debiteurenportefeuilles in het faillissement snel en doelmatig worden uitgewonnen bieden wij u aan om dit voor u te verzorgen.

Uw voordeel is tijdbesparing omdat wij de behandeling van A tot Z van u overnemen met tijdige en uitgebreide verantwoording betreffende onze werkzaamheden en resultaten.

Pandhouders kunnen wij van dienst zijn door actie te ondernemen in die gevallen waar het veiligstellen van de zekerheden is gewenst.

Meer informatie

 

Wilt u uitgebreide informatie?

Dat kan natuurlijk.

Bel ons gerust.

 

+31 (0)6 39 46 61 31

U bent misschien ook

geïnteresseerd in:

 

Debiteurenbeheer

Automatische Incasso

Telefoon

+31 (0)6 39 46 61 31

webdesign: Boomerang Creations