Factuurbeheer met InfactoDefence

Inloggen InfactoDefence

 

Bent u al geregistreerd als gebruiker? Log dan hier in en maak gebruik van de vele voordelen die InfactoDefence u biedt.

Facturen worden meestal gemaakt in programma's die daartoe niet toereikend zijn, waardoor het factureren veel tijd en inzet vergt. Daarbij is de opvolging bij overschrijding van de betalingstermijnen meestal niet goed gestructureerd, waardoor facturen veelal te laat worden betaald. Dat is dan ook direct merkbaar in de beschikbaarheid van geld binnen de onderneming.

 

CreditDefence biedt u InfactoDefence aan, waarmee u op eenvoudige, goedkope en structurele wijze kunt factureren met automatische meldingen als de facturen niet tijdig worden betaald door uw klant.

Wat is InfactoDefence?

InfactoDefence is een speciaal voor het MKB opgezette dienst als onderdeel van CreditDefence Incasso. Zowel de website als de server voldoen aan de laatste eisen betreffende veiligheid van de opgeslagen informatie en bescherming van persoonsgegevens. Zij worden daartoe regelmatig aangepast.

Hoe werkt InfactoDefence?

U meldt zich aan als klant op de website. Hierna volgt een screening van uw bedrijfsinformatie. Als uw aanmelding is goedgekeurd ontvangt u een factuur voor het jaarlijkse abonnementsgeld. Daarna wordt u verzocht om een door u te gebruiken factuur aan te leveren. Deze factuur - inclusief bedrijfslogo en bedrijfsinformatie - wordt geïnstalleerd in het systeem. Na uw betaling ontvangt u per e-mail een bericht waarmee uw inschrijving wordt bevestigd.

 

Na bevestiging heeft u met gebruikmaking van uw Gebruikersnaam en Wachtwoord direct toegang tot het systeem en kunt u uw facturen invoeren. U kunt deze brieven uitprinten en verzenden aan uw klanten. Indien de facturen tijdig worden betaald dient u deze op de website af te melden.

 

Worden de facturen niet betaald binnen de betalingstermijn dan krijgt u via een e-mailbericht een melding met het verzoek de vervolgacties te activeren.

Demo InfactoDefence

 

Weet u nog niet zeker of InfactoDefence iets voor u is? Probeer dan hier de demo en overtuig uzelf!

 

Log in met de volgende gegevens:

 

gebruikersnaam: 'demo'

wachtwoord: 'demo'

Registreren InfactoDefence

 

Is de demo u bevallen? Registreer dan meteen en geniet gelijk van de voordelen en het gemak!

U bent misschien ook

geïnteresseerd in:

 

Debiteurenbeheer

Automatische Incasso

Vervolgacties

Vervolgacties bestaan uit:

- een 1e Herinneringsbrief

- een 2e Herinneringsbrief

- een Aanmaningbrief

 

U kunt deze brieven uitprinten en verzenden aan uw klanten. Vindt betaling plaats na één van deze acties dan dient u de facturen af te melden op de website. Blijven uw klanten in gebreke om te betalen dan vallen de facturen na de aanmaningsbrief in het Incassotraject van CreditDefence.

Wat kost het?

CreditDefence berekent voor deze dienst een abonnementbedrag van € 299 ( excl. BTW)  per jaar.

 

CreditDefence biedt u de volgende voordelen:

- Structureel beheer van uw facturering.

 

- Snellere betaling van uw facturen (toename liquiditeit) door de vermelding op uw facturen dat uw facturering wordt uitgevoerd via CreditDefence.

 

- Positieve benadering van het betalingsgedrag van uw klanten.

 

- Tijd- en Personeelsbesparing;

  U -of uw personeel- hoeft geen tijd meer te besteden aan het controleren van onbetaald gebleven facturen.

  U -of uw personeel- hoeft, naast gebruikmaking van het systeem, geen extra acties te nemen naar te laat betalende klanten.

 

- Directe verbinding op InfactoDefence met efficiënte opvolging door de herinneringsacties vanuit InfactoDefence.

 

- Automatische INCASSO op basis van No Cure No pay Als de facturen na de aanmaningsbrief niet zijn voldaan komen deze direct en automatisch terecht op de afdeling Incasso van CreditDefence.

 

- CreditDefence hanteert een tarievenlijst voor de incassokosten waarbij het uitgangspunt is dat de kosten worden verhaald op uw debiteur.

 

- CreditDefence berekent geen abonnementsgeld en geen kosten indien een dossier dient te worden gesloten omdat er geen verdere incassomogelijkheden zijn.

 

- Continuïteit in de verbetering van de dienstverlening door aanpassing van het systeem en updating van het ASP-platform.

 

- CreditDefence is aangemeld bij: De Wet Bescherming Persoonsgevens.

Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen via: info@creditdefence.nl of bel +31 (0)6 39 46 61 31

Telefoon

+31 (0)6 39 46 61 31

webdesign: Boomerang Creations